Tlusté vepřové kotlety se solí a pepřem
10 Mar

0 Komentář(y)
206 Viděno
Tlusté vepřové kotlety se solí a pepřem
Tajemství šťavnatých vepřových kotlet? Kupte si ty nejtlustší, co najdete. Jejich opékání je obtížnější a výsledky jsou lahodné a jemné.
Čas na přípravu:
5 minut
Čas na přípravu:
10 minut
Porce:
2
Vařte s:
Litinová pánev Hosse
Ingredience:
- 2 vepřové kotlety bez kosti;
- sůl a pepř;
- 2 lžíce arašídového másla;
Způsob přípravy:
- Troubu rozehřejeme na 230 °C.
- Vepřové kotlety potřete arašídovým máslem a přední, zadní a boční strany vepřových kotlet bohatě osolte a opepřete.
- Postupně rozpalte litinovou pánev na sporáku na středně vysokou teplotu.
- Vepřové kotlety opečte z každé strany 1-1½ minuty.
- Sundejte z plotny a pečte v troubě 4-6 minut.
- Před podáváním nechte 5 minut odpočinout.